Streppel: "Een aantal jongens liep niet waar dat moest"

5 februari 2017, 19:54

Jurgen Streppel was allesbehalve tevreden met het optreden van zijn ploeg tegen FC Utrecht. SC Heerenveen ging zondag met 1-0 onderuit in de Domstad. Streppel constateerde dat niet alle spelers zich aan de gemaakte afspraken hielden.

"Het gaat niet om mooi voetballen, het gaat om winnen. Het tempo was te laag, een aantal jongens liep niet waar dat moest. Ik heb er in de rust wat van gezegd. Je moet niet aan de kant stappen als je een duel moet uitvechten. Er gebeurden dingen die we niet hadden afgesproken", aldus Streppel tegenover FOX Sports.

In de tweede helft ging het vervolgens Streppel wat beter. "We hadden een aantal doelpunten moeten maken." Utrecht-trainer Erik ten Hag was op zijn beurt tevreden met de drie punten. "We wisten waar we ze konden pakken, snel de diepte zoeken, tegenpressing. We hadden iets rustiger kunnen blijven."

"In de slotfase hebben we het hartstikke lastig gehad, toen Heerenveen meer risico ging nemen om gelijk te maken. Heerenveen is een ontzettend goede ploeg die heel goed tussen de linies kan spelen. Het deed aan het einde pijn, maar we hebben de beloning gekregen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen