Toornstra snapt reserverol, maar is het er niet mee eens

6 februari 2017, 08:24

Voorafgaand aan de uitwedstrijd van Feyenoord tegen FC Twente (0-2 winst) was de grote vraag ten koste van wie de terugkeer van Karim El Ahmadi zou gaan in het basiselftal. Jens Toornstra was uiteindelijk degene die geslachtofferd werd door trainer Giovanni van Bronckhorst. Dat had de middenvelder, die dit seizoen ook vaak als rechtsbuiten speelt, niet aan zien komen.

In gesprek met De Telegraaf gaat Toornstra in op zijn reservebeurt in Enschede. "Natuurlijk snap ik de situatie. Het team draait goed, iedereen is in vorm en voor een trainer is het lekker om dergelijke keuzes te kunnen maken. Voor spelers is het lastig. Ik begrijp het ergens wel, maar dat betekent niet dat ik het er mee eens ben", aldus Toornstra, die dit seizoen goed was voor zeven goals en zes assists in 21 eredivisieduels.

De kont tegen de krib gooien, dat gaat Toornstra niet doen. "Ja, ik vind dat ik dit seizoen dusdanig goed heb gespeeld dat ik in dit elftal van Feyenoord hoor. Maar goed, de trainer blijft het bepalen en we werken met z'n allen naar één doel. En dus schik ik me in mijn rol", zegt de oud-speler van ADO Den Haag en FC Utrecht, die tegen Twente na 62 minuten spelen in het veld kwam voor Dirk Kuyt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen