Jozefzoon na bizar duel: "Championship bevalt uitstekend"

6 februari 2017, 09:31

Florian Jozefzoon maakte zondag zijn tweede wedstrijd met Brentford mee. De vleugelaanvaller, deze winter vertrokken bij PSV, speelde na een 3-0 zege op Aston Villa in een spannend schouwspel met 3-3 gelijk tegen Brighton & Hove Albion. Het was krankzinnig duel: Brentford scoorde in de 94ste minuut de 3-2, maar de nummer twee van de Championship kwam in de 97ste minuut gelijk.

"Wat een wedstrijd was dit", sprak Jozefzoon na afloop. "Uiteindelijk overheerst de teleurstelling", stelt de Nederland. "Als je met 2-0 voor staat en goed speelt, moet je het afmaken. Daarom is het gelijkspel teleurstellend. Ook omdat we een penalty gemist hebben en daarmee toestonden dat zij terugkwamen."

Op Griffin Park is de kop er inmiddels af voor Jozefzoon, die zich prima voelt in Engeland. "De Championship bevalt me zeer goed", aldus de 25-jarige buitenspeler. "Het is fysiek voetbal en het tempo ligt hoog. Je moet je continu focussen. Ik moet me aanpassen, maar ik weet zeker dat het steeds beter zal gaan. Ik heb de laatste tijd niet veel wedstrijden gespeeld, maar als ik dat wel doe, dan kom ik weer in het ritme."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen