Nieuw contract heeft nu geen prioriteit voor Huntelaar

6 februari 2017, 14:48

Klaas-Jan Huntelaar is nog niet bezig met zijn toekomst. De Nederlandse spits heeft een aflopend contract bij Schalke 04, maar hoeft voorlopig niet om tafel om te praten over een verlenging van de verbintenis. Huntelaar wil zich eerst richten op zijn herstel. Hij raakte eind oktober vorig jaar geblesseerd aan zijn knie.

"Ik wil me nu eerst volledig focussen op mijn rentree en in de laatste maanden van het seizoen nog van waarde zijn voor de ploeg. Daarna moeten we maar eens gaan praten, maar dat heeft voor mij nu helemaal geen prioriteit", zegt Huntelaar op de website van zijn management Soccer Vision. Fit worden is nu het belangrijkste voor de Achterhoeker. Hij hervatte onlangs de groepstraining bij Schalke.

"Ik zit nu in de laatste fase van mijn herstel", vervolgt Huntelaar. "Dat laatste stukje is altijd wel mooi, dan begint het weer te kriebelen. Ik heb deze week weer vol meegetraind met de groep en dat voelt goed. Mijn spieren moeten nog een beetje wennen aan de belasting, maar dat hoort erbij. Het is in ieder geval lekker om weer met de jongens naar buiten te gaan, in plaats van zelf het krachthonk in te moeten duiken. Met Breel Embolo en Franco Di Santo hebben we nog twee geblesseerde aanvallers, dus de technische staf en medische staf is voorzichtig. Maar als het goed voelt wil ik snel weer spelen. Ik ben altijd gretig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen