Lyon-coach neemt het op voor bekritiseerde Memphis

7 februari 2017, 12:27

Na zijn optreden in de met 2-0 verloren competitiewedstrijd tegen Saint-Etienne kreeg Memphis Depay de nodige kritiek over zich heen. De Franse sportkrant beoordeelde zijn prestaties met het rapportcijfer twee en de kritiek neemt steeds meer toe. Volgens Bruno Genesio heeft de aanvaller slechts wat tijd nodig.

Memphis maakte afgelopen maand de overstap van Manchester United naar Olympique Lyon, maar maakte in zijn eerste wedstrijden nog geen hele goede indruk. "Memphis heeft al een tijdje niet gespeeld. Hij heeft gewoon wat meer wedstrijdritme nodig. Het is een speler met veel kwaliteiten en ik heb alle vertrouwen in hem", aldus Genesio tijdens de persconferentie na afloop van het duel met St. Etienne.

Olympique Lyon staat momenteel op de vierde plaats in de Ligue 1 met maar liefst twaalf punten achterstand op de nummer drie OGC Nice. De laatste twee competitiewedstrijden werden verloren en zo raakt de club steeds verder achterop. Memphis speelde tot nu toe drie wedstrijden voor Lyon waarvan hij twee keer in de basis begon. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen