Update: Lahm bevestigt: "Duidelijk dat ik zal stoppen"

7 februari 2017, 20:44   Bijgewerkt: 7 februari 2017, 23:37

Philipp Lahm is bezig aan zijn laatste seizoen als profvoetballer, dit terwijl zijn contract doorloopt tot de zomer van 2018. De verdediger van Bayern München is pas 33 jaar, maar toch hangt hij volgens BILD na deze voetbaljaargang zijn kicksen aan de bomen en zou al laten weten hebben geen technisch directeur te willen worden. 

In zijn carrière stond Lahm nooit bij een andere club onder contract dan Bayern München, al werd hij in zijn jonge jaren wel verhuurd aan VfB Stuttgart. Tot dusver speelde hij precies vijfhonderd wedstrijd voor Der Rekordmeister, waarmee hij al acht keer landskampioen werd en ook de Champions League in de wacht sleepte.

Lahm is al een paar jaar gestopt als international van Duitsland, hij kwam tot 113 interlands voor Die Mannschaft, waarmee hij actief was op twee EK's en drie WK's. Op die van 2014 was hij aanvoerder van de ploeg die de wereldtitel pakte.

Update 23:37: Lahm: "Ik heb het bestuur laten weten dat ik stop"

Lahm heeft tegenover Kicker bevestigd dat hij na dit seizoen niet meer zal terugkeren op de voetbalvelden. "Ik heb het bestuur laten weten dat ik na dit seizoen stop met voetballen. Ik heb een bepaalde stijl van leiding geven en ik denk dat ik dat dit seizoen nog kan leveren. Maar daarna niet meer. Daarom is het voor mij duidelijk dat ik zal stoppen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen