Rummenigge: "Verrast door aanpak van Lahm"

8 februari 2017, 13:16

Bayern München is verrast door de handelswijze van Philipp Lahm. De 33-jarige Duitser maakte dinsdag bekend aan het einde van het seizoen te stoppen met profvoetbal, ondanks zijn tot medio 2018 lopende contract. Lahm was met Bayern al in gesprek over zijn toekomst.

"Bayern München is verrast door de aanpak van Philipp Lahm en diens zaakwaarnemer", zegt Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge op de clubwebsite. "Uli Hoeness en ik hebben in de afgelopen maanden open, intensieve en constructieve gesprekken met Philipp gevoerd over een mogelijke rol als sportief directeur bij onze club."

"Eind vorige week liet hij ons weten dat hij op dit moment niet beschikbaar is voor een dergelijke positie. Ook wilde hij een vroegtijdige beëindiging van zijn spelerscontract, dat doorliep tot en met juni 2018, aan het einde van dit seizoen. Tot gisteren waren we in de veronderstelling dat we een gezamenlijke beslissing zouden nemen", aldus Rummenigge, die een toekomstige samenwerking met Lahm niet uitsluit. "We willen graag duidelijk maken dat de deur bij Bayern München altijd open blijft voor Philipp."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen