ADO wil na Groenendijk ook Heesen toevoegen aan staf

8 februari 2017, 17:44

ADO Den Haag presteerde eerder op woensdag al Alfons Groenendijk als nieuwe trainer. Daarnaast is de club in gesprek met Dirk Heesen over een rol in de technische staf. Dat bevestigt technisch manager Jeffrey van As in gesprek met De Telegraaf. Het grootste obstakel op de weg lijken de beperkte financiële middelen van de club te zijn.

"Ik ga niet ontkennen dat het de bedoeling van de club is om Dirk toe te voegen aan de technische staf, maar we hebben te maken met beperkte financiële middelen. We moeten heel inventief zijn", vertelt Van As. Heesen was tot voor kort assistent-trainer bij Queens Park Rangers en de technisch manager denkt dat zijn ervaring in het buitenland een grote rol kan spelen. "Ik denk dat het goed is voor de staf om iemand met nog meer ervaring, ook in buitenland, toe te voegen."

Van As kan niet zeggen hoe groot de kans is dat Heesen daadwerkelijk naar ADO komt. "Dat ligt voornamelijk aan Dirk. Ik heb hem de situatie voorgeschoteld en wat we van plan zijn. Ik wil het nog net geen liefdadigheid noemen van Dirk zijn kant. Het moet voor hem als een kans worden gezien om bij een mooie club als ADO volwaardig lid van de staf te zijn", besluit hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen