Leicester City rekent na verlenging af met Derby County

9 februari 2017, 00:02

De B-keuze van Leicester City heeft woensdagavond de laatste zestien van het FA Cup-toernooi bereikt. De club had het lange tijd erg lastig tegen Derby County, maar wist na verlenging toch af te rekenen met de ploeg uit het Championship: 3-1.

Claudio Ranieri wilde enkele spelers rust gunnen in de replay met Derby County en voerde op maar liefst tien plaatsen wijzigingen door in zijn elftal. Ook manager Steve McClaren koos bij de tegenstander op acht plaatsen voor andere spelers. Voor rust slaagde beide elftallen er niet in om er een aantrekkelijke wedstrijd van te maken en na 45 minuten was er dan ook nog niet gescoord.

Na de pauze zette Andy King de thuisploeg op voorsprong. Hij kopte raak op aangeven van Marc Albrighton. Leicester City wist echter niet door te zetten en kreeg daar de rekening voor gepresenteerd. Na een uur spelen maakte Abdoul Camara de 1-1 na een van richting veranderde vrije trap.

Pas in de verlenging wist Leicester City af te rekenen met de bezoekers. Onyinye Ndidi zette de thuisploeg met een hard schot weer op voorsprong en Demarai Gray schoot even later de beslissende 3-1 binnen. In de volgende ronde treft de Premier League-club Millwall.

[photo,104505,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen