Neres maakt geen goede beurt bij Brazilië onder 20

9 februari 2017, 08:04

Het Braziliaanse elftal voor spelers onder 20 jaar, met Ajax-aanwinst David Neres in de gelederen, maakt geen kans meer op het Zuid-Amerikaanse jeugdkampioenschap. Door een 2-2 gelijkspel tegen Argentinië is de hoop op de titel vervlogen.

Brazilië kwam tweemaal op voorsprong, via Richarlison en Felipe Vizeu, maar door Brian Mansilla en Lautaro Martínez werd het gelijk. De gelijkmaker van laatsgenoemde speler werd pas in de 95ste minuut gemaakt. Ajacied Neres maakte dat niet mee, omdat hij na 52 minuten spelen al gewisseld werd. De buitenspeler maakte een wat aangebrande indruk, pakte geel en was aan het mopperen op de arbitrage. In de vorige wedstrijd (1-0 zege op Venezuela) baarde Neres al opzien met een tikje op de neus van de tegenstander.

Brazilië onder 20 heeft nog één wedstrijd te gaan. Als het duel met Colombia gewonnen wordt, dan behoort de jonge versie van de Selecão tot de bovenste vier ploegen. Daarmee wordt een ticket voor het WK onder 20 in Zuid-Korea in de wacht gesleept. Uruguay onder 20 heeft als koploper de beste papieren om het Zuid-Amerikaanse kampioenschap te winnen.

Na de laatste wedstrijd reist Neres richting Amsterdam, waar hij vermoedelijk midden februari inzetbaar zal zijn.

De gele kaart van Neres:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen