Scorende Memphis is opgelucht en dolt met journalist

9 februari 2017, 08:37

Memphis Depay slaakt een diepe zucht van opluchting. De Nederlandse aanvaller kreeg tijdens zijn eerste weken als speler van Olympique Lyon behoorlijk wat kritiek te verduren, maar maakte woensdagavond als invaller zijn eerste doelpunt voor de Zuid-Franse club in de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen AS Nancy.

Na afloop van de wedstrijd stonden er veel Franse journalisten bij Memphis, bij wie een last van de schouders gevallen is. "Het meest belangrijk is dat we gewonnen hebben, maar het is voor mij wel heel fijn dat ik mijn eerste goal voor Lyon heb gemaakt. Dat geeft me een goed gevoel", aldus de Oranje-international, dus die geen gemakkelijke start kende bij Lyon. "Ik moet me aanpassen aan het team en de speelstijl. Aan de wijze waarop we verdedigen en aanvallen. Maar ik werk eraan en denk dat het steeds beter gaat", glimlacht Memphis.

Door zijn treffer tegen Nancy had Memphis duidelijk een goed humeur. Dat liet hij na afloop ook zien, aangezien aan het dollen was met een verslaggever. Omdat de journalist in kwestie een groene microfoon had, vroeg de Nederlandse aanvaller hem of hij van Saint-Étienne was.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen