Ten Hag kijkt niet naar verleden: "Ik leef in het heden"

10 februari 2017, 19:23

De statistieken bieden FC Utrecht weinig hoop voor de uitwedstrijd tegen PSV (zondag, aftrap 16.45 uur). Van de voorgaande 46 edities wist de club uit de Domstad er slechts één te winnen. Erik ten Hag, de coach van FC Utrecht, houdt zich er echter niet mee bezig.

"Ik leef in het heden. Wij zijn voor iedere opponent moeilijk te verslaan", zegt Ten Hag op de officiële website van FC Utrecht. "Afgelopen weekend, toen we met 1-0 wonnen van sc Heerenveen, gingen we door een barrière heen. Het is zaak dat vaker te doen. Het is geen automatisch gegeven dat wij in Eindhoven drie punten pakken. Maar het is ook geen automatisch gegeven dat PSV ze pakt. Deze groep presteert al anderhalf jaar zeer behoorlijk. We voetballen steeds beter. Vorig weekend hadden we het tijdens de tweede helft moeilijk, maar we overleefden. Dat geeft een boost."

Ten Hag ziet zondag als een 'meetmoment met een topploeg'. De oefenmeester weet dat de spelers hun taken kennen. "Daar werken we door het jaar heen hard aan. Dat zag je onlangs tijdens Go Ahead Eagles-uit ook. Toen wisten ook de jongens die toen werden ingepast wat ze moesten doen en ze hadden hun basisplek verdiend. De manier waarop zij het invulden, geeft vertrouwen. Er is interne concurrentie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen