Vreven na nieuwe nederlaag: "We zijn er doodziek van"

11 februari 2017, 11:56

NAC Breda leed vrijdag voor de tweede keer in drie speelronden een nederlaag in de Jupiler League, door in een heetgebakerd duel thuis met 2-3 ten onder te gaan tegen RKC Waalwijk. Trainer Stijn Vreven is met name kritisch over zijn verdedigers.

NAC staat door de verliespartij nu zevende in de Jupiler League. "We zijn natuurlijk doodziek vandaag", reageert Vreven op de clubwebsite. "Dit was een hele onnodige nederlaag van onze kant. Ik heb deze week de verdediging een pluim gegeven, maar vandaag verliezen we de wedstrijd door matig verdedigen. De twee goals waren twee afgeweken ballen, maar we misten de scherpte in verdedigend opzicht. De rode kaart in de derde minuut was heel zuur en dan weet je dat je het heel moeilijk krijgt. We hebben toen een paar omzettingen doorgevoerd en toen stonden we organisatorisch eigenlijk heel goed en gaven we niet veel weg."

In de 73ste minuut maakte NAC via Jari Oosterwijk de 2-2, maar luttele minuten later was RKC weer trefzeker. "We knokken ons tot twee keer toe terug in de wedstrijd. Als de 2-2 valt denk je: we gaan deze pakken. Het publiek stond achter ons als een twaalfde man, maar dan geef je weer makkelijk een doelpunt weg. Dit is een hele zure, niet ingecalculeerde nederlaag. Een pijnlijke avond voor ons. Voor mij en voor de ploeg. We moeten ons tegen Jong PSV opnieuw revancheren", besluit Vreven strijdbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen