Clattenburg door het stof vanwege doelpunt Sánchez

11 februari 2017, 16:47

Scheidsrechter Mark Clattenburg heeft aan Hull City zijn excuses aangeboden voor het feit dat hij de eerste goal van Arsenal zaterdagmiddag goedkeurde in het Emirates Stadium. De arbiter zag niet dat Alexis Sánchez het leder met de arm tegen de touwen werkte. Arsenal won het duel uiteindelijk met 2-0.

Bij de 1-0 kreeg Sánchez de bal van dichtbij tegen de arm geschoten, waarna het speeltuig in het doel vloog. "Het was hands", zegt Hull-verdediger Andy Robertson tegen Sky Sports over het doelpunt in de 34ste minuut. "Toen we de kleedkamer uitkwamen voor de tweede helft, heeft hij zijn excuses aangeboden. Hij heeft de beelden in de pauze teruggekeken en zag dat hij een verkeerde beslissing heeft genomen door het doelpunt goed te keuren."

?Robertson beseft dat de beslissing die Clattenburg moest nemen niet gemakkelijk was. "Het was een lastige", zegt de linksback. "Ik neem hem dit dan ook niet helemaal kwalijk, maar voor ons is het vervelend. Als je een uitwedstrijd tegen een grote ploeg speelt, dan heb je geluk nodig bij deze beslissingen. Uiteindelijk hebben we hierdoor verloren", aldus Robertson, die wel positief is over het feit dat Clattenburg eerlijk toegaf dat hij fout zat. "Dat zie je niet veel scheidsrechters doen, maar uiteindelijk hebben we er niets aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen