Stegeman blij met topscorer: "Hij scoort nu heel makkelijk"

11 februari 2017, 21:22

John Stegeman zag Heracles Almelo zaterdagavond op een 0-2 achterstand komen tegen Roda JC. Zijn ploeg wist het dankzij twee doelpunten van clubtopscorer Samuel Armenteros nog recht te zetten, maar de trainer vond dat een overwinning niet onmogelijk was geweest.

Bij FOX Sports kreeg Stegeman de vraag of hij net als de toeschouwers een vermakelijk duel had gezien. "Nee, ik vond het niet vermakelijk toen wij met 0-2 achterkwamen. Aan het einde is het natuurlijk de dood of de gladiolen en ik ben blij dat wer er nog twee maken", reageerde hij. "We hadden voor rust drie grote kansen en ook na de pauze kregen we twee goede mogelijkheden. We stonden zowel voorin als achterin goed en als je dan dat soort kansen krijgt, moet je gewoon effectiever zijn."

"We letten even een moment niet op en dan is het gelijk kassa. Toen waren we het even kwijt en valt gelijk de 0-2", vervolgt Stegeman, die ook positieve punten heeft gezien. "Ik vond het wel heel knap hoe we uiteindelijk nog terug weten te komen door twee doelpunten van Armenteros. Samuel scoort op het moment gewoon heel makkelijk en je weet dat hij altijd één of twee momenten gaat hebben tijdens een wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen