Anastasiou: "Eerste goal Heracles moest afgekeurd worden"

11 februari 2017, 21:49

Yannis Anastasiou hield gemengde gevoelens over aan de wedstrijd van Roda JC tegen Heracles Almelo. Aan de ene kant pakt de ploeg een belangrijk punt, maar er werd wel een 0-2 voorsprong uit handen gegeven. Volgens de trainer was dat het gevolg van het steeds maken van dezelfde fouten.

"Wij waren vandaag gewoon de sterkste ploeg. Onze verdediging stond helemaal prima tot aan de laatste tachtig minuten van de wedstrijd", reageert Anastasiou na afloop tegenover de camera van FOX Sports. "We hebben twee doelpunten gemaakt en kregen gewoon goede kansen. Maar als je dan twee goals zo makkelijk weggeeft is dat jammer. De jongens hebben heel hard gewerkt en we verdienden gewoon drie punten."

Anastasiou vond dat aan het eerste doelpunt van Heracles een overtreding van Robin Pröpper voorafging. "Vorige week gaf één van onze spelers iemand een duwtje en dan is het een strafschop. Nu krijgt één van onze spelers een duw en dan is het niks. Wat zijn nu de regels hier? Elke wedstrijd is het weer anders", vroeg de trainer zich hardop af.  "Maar we hadden het ook zelf af moeten maken. We blijven dezelfde fouten maken bij tegengoals en als we er niet van leren blijven we in dezelfde positie hangen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen