Fraser kritisch op Vitesse: "Het ligt duidelijk aan onszelf"

12 februari 2017, 09:34

Vitesse kreeg zaterdag in het thuisduel met Willem II genoeg kansen om te scoren, maar benutte deze niet. Tot overmaat van ramp voor de Arnhemse club gingen de bezoekers er door twee late doelpunten met de winst vandoor (0-2). Henk Fraser, de trainer van Vitesse, is kritisch op zijn eigen team.

"Het ligt duidelijk aan onszelf. De nederlaag blijft vervelend, maar we beseffen allemaal dat het aan onszelf ligt. We kunnen wel allerlei factoren erbij halen, maar het ligt gewoon aan onszelf", aldus Fraser bij de NOS. "We hebben genoeg mogelijkheden gehad, zeker in de tweede helft. Het is deels je eigen schuld dat je die niet afmaakt. Daarnaast werden er twee kansen gepakt door Kostas (Willem II-keeper Kostas Lamprou, red.), zo eerlijk moet je ook zijn."

Fraser baalt ook van het feit dat Vitesse er niet in is geslaagd dan maar een punt over de streep te trekken. "Ik dacht dat we die les wel hadden geleerd. Ook dan was een gelijkspel vervelend geweest, maar blijkbaar zijn we nog niet zover dat we een punt kunnen overhouden aan een wedstrijd waarin je merkt dat je 'm er niet inkrijgt", moppert de oefenmeester.

Fraser vindt dat Vitesse recht had op meer. "De tegenstander heeft niet terecht gewonnen, vind ik. Aan de andere kant: als zij erop gokken dat ze in de slotfase die kansen krijgen, en wij die dus ook weggeven, dan heb je het goed gedaan. We hebben ze voor rust ook niet kapot gespeeld. In de tweede helft hebben we meer laten zien en op basis daarvan hadden we meer verdiend, maar dat is voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen