Villarreal raakt verder achterop na gelijkspel tegen Málaga

12 februari 2017, 14:04

Villarreal is in La Liga verder achterop geraakt in de strijd om de vierde plaats, die aan het einde van dit seizoen goed is voor een ticket voor de voorronde van de Champions League. De ploeg van trainer Fran Escribá speelde zondag in het eigen Estadio de la Cerámica met 1-1 gelijk tegen Málaga CF.

Na een overtreding van voormalig FC Twente-speler Roberto Rosales mocht Villarreal in de 62ste minuut een penalty nemen, waaruit Bruno het punt redde voor de thuisclub. Rosales was in de veertiende minuut nog de assistgever bij de 0-1 van Charles. Villarreal speelde de laatste negentien minuten met tien man wegens een directe rode kaart van Roberto Soriano, maar aan de score veranderde niets meer.

Met 36 punten uit 22 duels is Villarreal de nummer zes van Spanje, met vijf punten minder dan nummer vier Real Sociedad. De Basken hadden vrijdag al met 1-2 gewonnen bij Espanyol. Atlético Madrid kan later op de dag (aftrap 20.45 uur) de vierde plek heroveren. Daarvoor moet de club uit de hoofdstad thuis winnen van Celta de Vigo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen