Van der Gaag: "Hadden van tevoren op meer gehoopt"

12 februari 2017, 16:14

Excelsior-coach Mitchell van der Gaag ging vooraf met zijn elftal voor de drie punten in de thuiswedstrijd tegen FC Twente, maar meer dan een 1-1 gelijkspel zat er niet in voor de Kralingers. De oefenmeester heeft desondanks vrede met het resultaat.

"We kunnen leven met het gelijkspel. Van tevoren hadden we op meer gehoopt, zeker gezien de resultaten van eerder dit weekend, maar je hebt het niet in de hand", aldus Van der Gaag bij FOX Sports. "Op basis van het spel is dit een reële uitslag, zeker wat betreft de eerste helft. Daarin liepen we achter de feiten aan. Na rust, toen ging het meer gelijk op, hebben we meer geprobeerd en via Nigel (Hasselbaink, red.) één echt grote kans gehad. Daarnaast hadden we nog een afstandsschot van Mike van Duinen. Daarbij moet je het geluk hebben dat ie erin valt. Dan waren het misschien drie niet verdiende punten geweest, maar het zat er niet in."

Excelsior kwam weliswaar vroeg op voorsprong tegen FC Twente, toch vond Van der Gaag zijn elftal niet goed in de wedstrijd zitten. "We begonnen niet goed, dat kan ook door Twente komen. Zij controleerden het duel zonder echt gevaarlijk te worden, hun doelpunt viel ook uit het niets. We stonden bij een vrije trap allemaal achter de bal, dan is het teleurstellend dat je op deze manier een doelpunt tegen krijgt", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen