Hake niet blij: "We hebben twee punten laten liggen"

12 februari 2017, 15:39

Volgens FC Twente-trainer René Hake had er meer ingezeten voor zijn elftal in de uitwedstrijd tegen Excelsior. De Overijsselse club kwam zondag op Woudestein niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

"Ik ben niet zo blij. Ik vind dat we twee punten hebben laten liggen", zegt Hake op de clubwebsite. "Dat had hoofdzakelijk met onszelf te maken. Wanneer je kijkt hoe slordig en met welk baltempo we speelden, terwijl Excelsior heel compact speelde, dan weet je dat het heel moeilijk wordt. Het eerste moment dat Excelsior een afvallende bal oppikt is het meteen kassa. Dat terwijl het na vijf minuten 1-0 voor ons had moeten zijn. Dan volgt een fase waarin wij domineren zonder gevaar te stichten, maar wel een goal maken. Daarmee is dan de schade hersteld."

"De tweede helft wil je dat het anders gaat, maar de eerste vijf minuten krijgt Excelsior de kans te scoren. Vervolgens voeren wij het tempo op en ontstaan er kansen op de 1-2. Daarna zie je de ploeg op twee gedachten hinken, te veel spelers lopen uit positie", vervolgt Hake. "Dat geeft Excelsior de hoop dat het toch nog kan winnen. Gelukkig is het niet gebeurd en zijn wij niet afgestraft voor een slechte wedstrijd. Dit was een goede les, om ook in dit soort wedstrijden dezelfde discipline te hebben als afgelopen week tegen Feyenoord. Al met al laten we vandaag twee punten liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen