Drenthe verklaart besluit: "Het was niet meer te combineren"

13 februari 2017, 21:43

Royston Drenthe maakte afgelopen week bekend een punt te zetten achter zijn loopbaan als voetballer. De 29-jarige Rotterdammer kiest voor een carrière in de muziek en gaat verder als rapper onder de naam Roya2Faces. Volgens hem vielen beide dingen niet met elkaar te combineren.

Aan het begin van zijn loopbaan had Drenthe nooit gedacht al op 29-jarige leeftijd te stoppen met voetballen. Zijn besluit om verder te gaan in de muziek was echter snel genomen. "Mijn ambities in de muziek zijn te groot om het nog te combineren. Ik heb nog aantrekkelijke aanbiedingen gekregen, maar dit was het gewoon. Ik ben blij dat ik voor mezelf de knoop heb doorgehakt", zegt hij in een interview met RTV Rijnmond.

De oud-Feyenoorder gold als een groot talent, maar maakte die belofte nooit helemaal waar. "Het leukste is zelf spelen, maar er waren te veel randzaken die mij uit de tent lokten. Daardoor heb ik bepaalde dingen gedaan die anderen misschien niet zouden doen. Nu hoef ik daar niet meer aan te denken. Al heb ik geen spijt van bepaalde dingen die ik heb gedaan", legt Drenthe uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen