Barça sluit noodaankoop door blessure Vidal niet uit

14 februari 2017, 10:34

Wellicht gaat FC Barcelona een clubloze speler aan de selectie toevoegen, om het gemis van Aleix Vidal op te vangen. De rechtsback zal vijf maanden uit de roulatie liggen, vanwege een vervelende enkelblessure. Coach Luis Enrique sluit niet uit dat Barça op zoek gaat naar een noodoplossing, om de leemte in te vullen.

Omdat Vidal dit seizoen niet meer in actie kan komen, kan het voor Barça aantrekkelijk zijn om buiten de transperiode een clubloze speler vast te leggen. Dat mag van de Spaanse bond. Een kanttekening is dan wel dat deze aanwinst niet in de Champions League mag uitkomen. "Aleix zal stapje voor stapje herstellen, maar staat lang buitenspel. Omdat dit zo is en het toegestaan is om een nieuwe speler aan te trekken, kijken we naar deze optie", aldus Luis Enrique. "Als er een interessante optie voorbijkomt, dan gaan we kijken of dat wat kan worden."

Een optie voor de flank in de achterhoede is Martin Caceres, die wel dicht bij een overstap naar Southampton zou zijn. Bij de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain zit Nili Perdomo van Barça B bij de wedstrijdselectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen