Bekende gezichten fluiten Ajax en AZ in Europa League

14 februari 2017, 11:32

Ajax krijgt komende donderdag in de uitwedstrijd tegen Legia Warschau te maken met een Spaanse scheidsrechter. David Fernández Borbalán is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter voor deel van het tweeluik in de zestiende finale van de Europa League.

Borbalán wordt in Warschau ondersteund door zijn landgenoten Roberto Alonso en Raúl Cabanero, die vlaggenist zullen zijn in de Poolse hoofdstad. Dit arbitrale trio ontfermde zich al meermaals over een Nederlandse ploeg. Zo stonden de Spanjaarden ook al aan de leiding bij onder meer Feyenoord-Fenerbahçe en PSV-CSKA Moskou. Opvallend genoeg hanteerde de Spanjaard twee jaar geleden zelfs al een keer de fluit bij Legia-Ajax.

AZ speelt komende donderdag de Europa League-wedstrijd tegen Olympique Lyon en wordt in dit duel gefloten door de Schotse scheidsrechter Bobby Madden, die wordt bijgestaan door zijn landgenoten Alastair Mather en Stuart Stevenson. Madden floot vorig seizoen FC Augsburg-AZ in de Europa League-groepsfase en hanteerde dit seizoen al de fluit tijdens Standard Luik-Ajax.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen