Sneijder levert contract in en denkt na over toekomst

14 februari 2017, 13:06

Opvallend nieuws bij FC Utrecht. Rodney Sneijder heeft besloten om zijn contract in Stadion Galgenwaard te verscheuren. De 25-jarige middenvelder zag het niet langer zitten om voor de Utrechtse beloftenploeg uit te komen en heeft daarom zijn verbintenis ingeleverd. Het jongere broertje van Wesley Sneijder gaat zich de komende tijd bezinnen over zijn toekomst, zo meldt Utrecht.

"Wij vinden het jammer dat Rodney een punt zet achter dit seizoen, maar respecteren zijn besluit en wensen hem veel geluk en succes toe in zijn toekomstige carrière, binnen én buiten de lijnen", geeft trainer en technisch directeur Erik ten Hag namens Utrecht aan op de clubwebsite.

Sneijder voegde zich afgelopen zomer bij de beloften van Utrecht en kwam tot dusver tot twaalf optredens voor deze ploeg. Hij kreeg vijf basisplaatsen en zeven invalbeurten bij Jong FC Utrecht. Voor zijn periode in de Domstad kwam de middenvelder uit voor Ajax, RKC Waalwijk, Almere City FC en Dundee United. Ook stond hij al eerder, tijdens het seizoen 2011/2012, in Utrecht onder contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen