Mourinho verwacht problemen door strijd op vier fronten

15 februari 2017, 15:39

José Mourinho denkt dat het niet goed is voor de prestaties in de Premier League als Manchester United lang actief blijft in de Europa League en de FA Cup. De Portugese manager zegt dat zijn ploeg 'in problemen komt' als er lange tijd op vier fronten meegestreden wordt.

Op de persconferentie in aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen Saint-Etienne heeft Mourinho zijn zorgen gedeeld over het drukke schema. Man United stuit donderdag op de Franse club in de EL en speelt drie dagen later tegen Blackburn Robers in de FA Cup. Ondertussen is de Engelse grootmacht met een aantal ploegen verwikkeld in de strijd om Champions League-voetbal. "We kunnen de competities niet kiezen, we spelen competities om te winnen", alsdus Mourinho.

Man United heeft ook nog de finale van de League Cup gehaald. Daarin is Southampton de tegenstander op 26 februari. "De FA Cup, de League Cup... het is erg lastig voor ons om in alle competities door te gaan. Lukt dat toch, dan komen we in april en mei in de problemen", voorspelt Mourinho.

Mourinho gaf verder aan dat Phil Jones nog niet inzetbaar is en dat Michael Carrick en Wayne Rooney gespaard zullen worden tegen St-Etienne. Antonio Valencia, Eric Bailly, Chris Smalling en Daley Blind vormen de achterhoede tegen de Franse club, zo heeft Mourinho bevestigd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen