Napoli-voorzitter: "Spelers misten Napolitaanse mentaliteit"

16 februari 2017, 09:08

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis is niet blij met zijn spelers na de 3-1 nederlaag op bezoek bij Real Madrid (woensdag) in het eerste duel in de achtste finales van de Champions League. Alleen Lorenzo Insigne, in de Spaanse hoofdstad verantwoordelijk voor de 0-1, kon De Laurentiis bekoren.

"De spelers misten in deze wedstrijd de Napolitaanse mentaliteit. De enige die het wel liet zien, was Insigne uit Napels. Hij maakte een heel sneaky doelpunt", aldus De Laurentiis bij Mediaset Premium. Insigne verraste Real-keeper Keylor Navas in de openingsfase met een afstandsschot. "De andere spelers waren simpelweg niet aanwezig. Ze leken geïmponeerd door de sterren van Real Madrid, die niet eens heel goed speelden."

"Als je jong bent, dan moet je bescheiden zijn en niet arrogant, maar Napoli was deze keer niet aanwezig. Ik wil ze echter ook niet aanvallen", vervolgt De Laurentiis. De return is over drie weken in Napels. "Het wordt dan een heksenketel. Maar als Real Madrid scoort bij ons, dan kan ik mij voorstellen dat dezelfde spelers weer minder zullen worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen