Zeefuik kan eindelijk debuteren voor Emmen na vrijgave

16 februari 2017, 14:16

Género Zeefuik kan vrijdag in de uitwedstrijd tegen Helmond Sport zijn debuut maken voor FC Emmen. Zijn vorige werkgever, het Turkse Balikesirspor, heeft de 26-jarige aanvaller deze week vrijgegeven. Dat heeft FC Emmen-directeur Wim Beekman laten weten aan RTV Drenthe.

Zeefuik is al een aantal weken op het trainingsveld bij FC Emmen te vinden, maar kon nog niet meespelen omdat de vrijgave van Balikesirspor op zich liet wachten. De Amsterdammer liet zijn contract bij de Turkse tweedeklasser eind vorig jaar ontbinden omdat hij al maanden geen salaris meer had ontvangen. Deze week werd alles dan toch in orde gemaakt, waardoor Zeefuik kan spelen tegen Helmond Sport.

Eerder kwam Zeefuik in Nederland uit voor PSV, Almere City FC, FC Dordrecht, NEC en FC Groningen. In het buitenland stond hij onder contract bij het Schotse Hearts en dus Balikesirspor in Turkije. Voor laatstgenoemde club scoorde Zeefuik afgelopen seizoen twaalf keer in de competitie, maar voldoende voor promotie naar de Super Lig was dat niet. Deze jaargang kwam Zeefuik slechts tot negentien speelminuten voor Balikesirspor, voor hij zijn verbintenis liet verscheuren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen