Onana positief: "Wij moeten kunnen winnen van Legia"

16 februari 2017, 15:47

Andre Onana leeft met een goed gevoel toe naar de eerste ontmoeting van Ajax met Legia Warschau, vanavond (donderdag) in Polen, bij de laatste 32 van de Europa League. De doelman uit Kameroen geeft de Amsterdamse club een goede kans op de winst, al weet hij dat het niet gemakkelijk gaat worden.

"Legia is een goede ploeg, dat hebben ze volgens mij vooral in de thuiswedstrijden in de Champions League laten zien. Maar wij zijn Ajax. Wij moeten kunnen winnen van Legia", zegt Onana op de officiële website van Ajax. "Het zal geen makkelijk duel worden, maar als wij geconcentreerd zijn en ons eigen spel spelen moeten we hier kunnen winnen. Daar heb ik alle vertrouwen in."

Op de vraag hoe ver hij Ajax ziet komen in de Europa League, antwoordt Onana: "Hopelijk winnen we alles. Laten we er hier in Warschau mee beginnen. In deze fase van het seizoen moet je van wedstrijd tot wedstrijd zien wat er gebeurt. Makkelijk zal het hier niet zijn. We zullen ook tegen Legia moeten vechten voor een goed resultaat."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen