Ranieri beschouwt Leicester als underdog tegen Millwall

16 februari 2017, 17:49

Voor Leicester City staat zaterdag het duel met Millwall FC in de FA Cup op het programma. Ondanks dat de opponent uitkomt in de League One denkt Claudio Ranieri niet dat Leicester de favoriet is. De regerend landskampioen staat in de Premier League momenteel op de zeventiende plaats.

Millwall slaagde er eerder in het FA Cup-toernooi in om Premier League-clubs Bournemouth en Watford uit te schakelen. Volgens Ranieri zegt dat genoeg. "Die clubs staan in de competitie boven ons en dus gelden zij als de favoriet. Ze hebben een goed team en veel zelfvertrouwen. Millwall speelt echt als een team, maar wij zijn er klaar voor", aldus de manager tijdens de persconferentie.

Voor Leicester City is de FA Cup een bijzaak, geeft Ranieri toe. Het hoofddoel voor het seizoen is lijfsbehoud in de Premier League. Daarom kiest de manager zaterdag opnieuw voor een B-formatie. "We zullen zeker ons best doen tegen Millwall, maar het belangrijkste blijft om ons veilig te spelen in de competitie. Ik wil de spelers die in actie kwamen tegen Derby County opnieuw een kans geven om te laten zien hoe goed ze zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen