Fenerbahçe komt vroege goal Krasnodar niet te boven

16 februari 2017, 18:57

Voor Fenerbahçe is de eerste ontmoeting met FK Krasnodar in de zestiende finale van de Europa League geëindigd in een nederlaag. Op bezoek in Rusland ging de ploeg van Dick Advocaat met 1-0 onderuit na een vroege voorsprong van de thuisclub.

Al na vier minuten spelen kwam Krasnodar in het eigen Kuban-stadion op een 1-0 voorsprong. De Zweedse middenvelder Viktor Claesson tekende voor wat uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd zou blijken. Ook daarna was Krasnodar aanvallend de beste ploeg. Alleen enkele knappe reddingen van Volkan Demirel voorkwamen een grotere nederlaag voor Fenerbahçe.

In de slotfase gingen de bezoekers nog voor een offensief. Alper Potuk kreeg de grootste kans, maar hij zag zijn schot gekeerd worden door doelman Stanislav Kritsyuk. Jeremain Lens speelde de gehele wedstrijd terwijl Gregory van der Wiel op de bank bleef. Om kans te blijven maken op een ticket voor de achtste finales is het voor Fenerbahçe dus zaak om volgende week in Turkije minimaal één keer te scoren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen