Feyenoord wil eind april nieuwe hoofdsponsor presenteren

16 februari 2017, 20:16

Feyenoord heeft nog altijd geen hoofdsponsor gevonden als opvolger van Opel. De verbintenis met de autofabrikant loopt komende zomer ten einde, maar de club maakt zich vooralsnog geen zorgen. Commercieel directeur Mark Koevermans verwacht in april de nieuwe hoofdsponsor te kunnen presenteren.

"We zijn niet wanhopig. Er moet voor eind april een mooie partij komen. Het is een lange, moeizame en uitdagende zoektocht", legt Koevermans uit in gesprek met RTV Rijmond. "De markt is er wel. Er zijn ook bedrijven die het kunnen betalen, maar de vraag is of ze het willen betalen. De exposure van Feyenoord is heel goed, maar een bedrijf hoeft niet per se op zoek te zijn naar exposure. We doen geen mededelingen over bedragen."

Volgens de commercieel directeur is het sponsoren van een sportclub lastig in Nederland, niet alleen voor Feyenoord. "Vergeleken met het buitenland zijn de bedragen in Nederland voor een hoofdsponsor altijd op een hoog niveau geweest. Dat hebben we ook nodig, want we krijgen relatief weinig mediageld", aldus Koevermans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen