Zlatan: "Geen kampioen maar wel andere prijzen? Prima"

17 februari 2017, 08:55

Zlatan Ibrahimovic en Old Trafford: het is tot dusver een prima combinatie. De Zweedse spits was in zijn zeventien optredens in het Theatre of Dreams al betrokken achttien doelpunten (twaalf goals en zes assists). Donderdagavond produceerde hij zijn eerste hattrick voor Manchester United, in de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Saint-Etienne.

"Dit voelt lekker", zegt Ibrahimovic na zijn heldenrol tegen MUTV. "Het is het belangrijkste dat we met een goed resultaat de return in gaan. We hebben het prima gedaan en ik heb drie goals gemaakt, dat is mooi. Ik dank mijn teamgenoten", aldus de Zweed, die graag tegen Saint-Etienne speelt. "Bijna altijd als ik tegen deze club speel maak ik wel een paar doelpunten. Hopelijk lukt dat volgende week ook, al is het daar altijd zwaar. We willen door in de Europa League."

Naast de Europa League strijdt Man United nog op meerdere andere fronten mee: in de competitie vechten de Mancunians om Champions League-voetbal en de ploeg van manager José Mourinho is ook nog actief in de FA Cup en League Cup. "Het doel is om in iedere competitie voor jzilverwerk te gaan. In de Premier League geldt dat vier ploegen CL-voetbal pakken en er één kampioen wordt. De rest wint geen prijs. Als we de Premier League niet winnen maar wel andere prijzen pakken, is dat prima."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen