Trainer Legia: "Ben wel blij met deze uitgangspositie"

17 februari 2017, 10:46

Jacek Magiera, de coach van Legia Warschau, vindt dat de strijd met Ajax na de 0-0 in Polen van donderdagavond nog volledig open ligt. "We vliegen naar Amsterdam met het doel om te winnen en door te gaan naar de volgende ronde", zegt de trainer van de Poolse kampioen. 

Magiera zag een gelijk opgaand eerste duel tussen Legia en Ajax. "Beide ploegen hadden kansen om een doelpunt te maken, maar slaagden daar niet in. Ik ben wel blij met deze uitgangspositie. We hadden veel goede momenten en ik weet dat ons spel in Amsterdam alleen nog maar beter zal zijn. Er telt maar één ding, dat is de winst", aldus de Legia-coach, die aangeeft dat hij bewust voor een vrij verdedigende tactiek koos, tot aan de zestigste minuut. Bij het ingaan van het uur ging Legia na het inbrengen van twee spelers meer druk uitoefenen.

De keuzeheer van Legia stelt dat hij de situatie rond de niet toegekende treffer van Davy Klaassen niet goed kon zien. "Ik stond te ver weg om te beoordelen of de bal de doellijn gepasseerd was", aldus Magiera, die volgende week in de return in Amsterdam niet kan beschikken over Miroslav Radovic. De aanvoerder liep tegen een gele kaart aan is daardoor geschorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen