Ajax, FC Twente en PSV halen uit in Eredivisie Vrouwen

17 februari 2017, 21:32

Voor de vierde keer op rij heeft Ajax drie punten gepakt in de Eredivisie Vrouwen. De ploeg van trainer Ed Engelkes won vrijdag de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle met 0-5, na een 0-1 voorsprong bij rust. Marjolijn van den Bighelaar (foto) en Desiree van Lunteren scoorden ieder twee keer, Marlous Pieëte was verantwoordelijk voor het laatste doelpunt.

Door de winst komt Ajax op 47 punten uit zeventien wedstrijden, waarmee het fier aan kop gaat in de Eredivisie Vrouwen. FC Twente volgt met 36 punten op plaats twee, na een 2-7 zege bij Telstar VVNH. Lineth Beerensteyn (2), Renate Jansen (2), Maud Roetgering, Sherida Spitse en Jill Roord scoorden voor de vrouwen uit Enschede. ADO Den Haag kan zaterdag de tweede plaats weer overnemen van FC Twente. Daarvoor moet het thuis winnen van sc Heerenveen.

Ook PSV haalde uit: de Eindhovense vrouwen wonnen op eigen veld met 5-0 van Achilles '29. Lucie Akkerman, Sisca Folkertsma, Mauri van de Wetering, Vanity Lewerissa en Pleun Raaijmakers waren verantwoordelijk voor de treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen