Anastasiou: "Wat aan het einde telt, zijn de drie punten"

17 februari 2017, 23:56

Roda JC Kerkrade won vrijdag de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 1-0, maar kreeg met de drie punten te veel gezien de verhoudingen op het veld. Yannis Anastasiou, de trainer van de Limburgse club, kan dat echter niets schelen.

"Of ik het kan geloven dat we hebben gewonnen? Ja, waarom niet? Er zijn ook wedstrijden geweest waarin wij veel kansen hebben gehad, maar uiteindelijk niets hebben gehaald. Het kan ook een keer onze kant opvallen", aldus Anastasiou bij de NOS. "Wat aan het einde telt, zijn de drie punten. We wilden vooraf drie punten pakken, of dat nou met goed of lelijk voetbal zou zijn. We hebben de drie punten ook gepakt, dat vind ik belangrijk."

"We hebben de intentie om te voetballen, maar we spelen ook tegen teams die gevaarlijk zijn in de counter. We moesten dus geen onnodig balverlies lijden", vervolgde Anastasiou, die veel angst zag binnen zijn ploeg. Roda JC gaf veel kansen weg tegen Go Ahead. "Gelukkig hebben ze niet gescoord. Wij hebben ook kansen gekregen en wel gescoord. Uiteindelijk telt wie het doelpunt heeft gemaakt en dat zijn wij. Je kan veel negatieve dingen zeggen, maar we wilden gewoon de drie punten. Soms heb je ook een beetje geluk nodig en vandaag was dat aan onze kant."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen