Pochettino kritisch op Janssen: "Moet meer laten zien"

18 februari 2017, 11:47

Hoewel Vincent Janssen zelf nog strijdbaar is bij Tottenham Hotspur, zal de aanvaller zich wel moeten verbeteren om uitzicht te houden op speeltijd. Dat vindt trainer Mauricio Pochettino, die de Nederlander donderdag in het Europa League-duel met Gent wederom buiten de selectie liet.

"Hij moet meer laten zien", spreekt de coach duidelijke taal in The Guardian. "Als hij dat doet, kunnen we verder kijken. Ik kan hem op dit moment niet een vaste plaats in de basis of in de wedstrijdselectie beloven. Het belangrijkste is dat spelers aan mij laten zien dat ze kwaliteit hebben. Op het moment dat ik de wedstrijdselectie samenstel, probeer ik dat eerlijk te doen. Omdat hij nu buiten de boot valt, betekent het dat hij meer moet laten zien."

Janssen, die dit seizoen pas één competitiegoal produceerde, ziet zelf nog voldoende kansen in Londen. "Ik zit hier pas een half jaartje en kan mezelf nog goed ontwikkelen. Ik heb mezelf minimaal een jaar de tijd gegeven om te slagen", zegt hij in De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen