Van der Gaag: "Hebben het weer te makkelijk weggegeven"

18 februari 2017, 23:24

Excelsior begon zaterdag redelijk aan de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, maar verloor uiteindelijk toch met 4-0. De Kralingers hadden weinig meer te vertellen in het Polman Stadion nadat Jurgen Mattheij in de 34ste minuut met zijn tweede gele kaart van het veld was gestuurd.

"We hebben het weer te makkelijk weggegeven", verzucht trainer Mitchell van der Gaag op de clubwebsite. "We begonnen prima aan de wedstrijd, waren veel aan de bal en kregen kleine kansjes. Na de tweede gele kaart voor Jurgen moesten we de rust met 0-0 zien te halen, maar dat deden we niet. In deze fase van de competitie gaat het ook om strijdlust, werken, duels winnen. Dat hebben we nagalaten. Daardoor hebben we iedereen die betrokken is bij Excelsior een slechte dienst bewezen."

Drie weken geleden verloor Excelsior ook al met 4-0 bij Roda JC Kerkrade. Van der Gaag: "Het doelsaldo kan heel belangrijk worden en wij hebben de doelpunten vanavond weer te makkelijk weggegeven. Het is teleurstellend dat we de strijdlust niet hebben kunnen opbrengen. Dat moet absoluut beter."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen