Ten Hag: "Wat de arbitrage ook vindt, het was zijn goal"

19 februari 2017, 09:22

FC Utrecht won zaterdagavond in eigen huis met 3-1 van PEC Zwolle en klimt daardoor naar de vierde plaats in de Eredivisie. Hoewel het eerste doelpunt van de Domstedelingen officieel als eigen doelpunt van Bram van Polen staat genoteerd, zag Erik ten Hag dat niet zo.

Ten Hag toonde zich na afloop tevreden met de manier waarop zijn ploeg voor de dag kwam. "We hebben heel dominant gespeeld en ontzettend veel kansen gecreëerd. Het enige wat je zou kunnen zeggen is dat de score nog wel hoger uit had kunnen vallen", zegt hij tegen FOX Sports. Over de rol van Gyrano Kerk en Patrick Joosten was Ten Hag positief. "Ze hebben Richairo Zivkovic en Nacer Barazite prima vervangen. Daar werken we ook hard aan en ze dwingen het op de trainingen af."

Met het besluit van de arbitrage om het eerste doelpunt te noteren als een eigen goal van Van Polen was Ten Hag het niet eens. "Wat de arbitrage er ook van vindt, ik vind het een doelpunt van Kerk. Hij dwingt het af. Alle goals vielen ook precies zoals wij het hadden uitgedacht", stelt de trainer, die de kritiek op David Jensen wat vergezocht vond. "Hij heeft inderdaad wat ongelukkige momenten in balbezit, maar hij staat er op de momenten dat het moet. Uiteindelijk is een doelman er om ballen tegen te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen