Van Bronckhorst: "Aanleiding gegeven erover te schrijven"

19 februari 2017, 10:38

Voor Feyenoord staat zondagmiddag het duel met hekkensluiter ADO Den Haag op het programma. Op papier niet de lastigste wedstrijd, maar de voorbereiding was niet ideaal. Giovanni van Bronckhorst was naast de trainingen ook bezig met de problemen rondom Dirk Kuyt, Michiel Kramer en Simon Gustafson.

Ook de voorbereiding van ADO Den Haag was niet ideaal. De club verloor een oefenwedstrijd van Scheveningen. "Het zegt mij niks, zo'n oefenwedstrijd", reageert Van Bronckhorst in gesprek met het Algemeen Dagblad. Zelf sprak de trainer met enkele van zijn spelers over de juiste instelling. Aanvoerder Kuyt uitte publiekelijk zijn onvrede nadat hij zijn basisplaats moest afstaan aan Jens Toornstra. "Een streepje voor betekent niet dat je altijd speelt."

Kramer werd een week uit de selectie gezet nadat hij besloot niet op te komen dagen bij de training omdat Kuyt vrijaf had gekregen. "Ik bepaal wie er wel of niet trainen. Ik heb Kramer duidelijk gemaakt dat het niet kan wat hij heeft gedaan. Maar hij is maandag weer van harte welkom", aldus Van Bronckhorst, die ook nog met Gustafson sprak na zijn rode kaart bij de beloften. "We hebben aanleiding gegeven dat er over deze dingen is geschreven. Dat moeten we voorkomen, heb ik de groep verteld."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen