Huntelaar ziet Schalke vanaf de bank gelijkspelen

19 februari 2017, 19:27

1. FC Köln is zondag in eigen huis op een gelijkspel blijven steken tegen Schalke 04: 1-1. Daarmee staat het voorlopig op een plek die geen recht geeft op Europees voetbal.

Schalke stond razendsnel op voorsprong. Na twee minuten had Alessandro Schöpf de bal al in het doel gewerkt. Köln kwam vlak voor rust terug in de wedstrijd met de gelijkmaker van Anthony Modeste. Het lukte beide teams na de theepauze niet meer om tot scoren te komen. Klaas Jan Huntelaar bleef op de bank.

Köln vecht met Hertha BSC, Eintracht Frankfurt, Hoffenheim en Borussia Dortmund om de plekken 3 t/m 6, die recht geven op Europees voetbal. Door het gelijkspel valt Köln daar net buiten. Schalke staat tiende en beleeft een grijs seizoen in de Bundesliga.