Lyon-coach gaat voor duel met AZ sleutelen aan basiself

20 februari 2017, 10:51

Olympique Lyon won zondagavond, tussen de 1-4 overwinning op AZ en de return van komende donderdag in Frankrijk door, in de Ligue 1 met 4-2 van Dijon FCO. Coach Bruno Génésio is tevreden met het optreden van zijn ploeg en kondigde na de winst alvast aan dat hij niet met de sterkste elf gaat spelen in de terugwedstrijd tegen de Alkmaarders.

"We hebben een verdiende zege geboekt, we speelden met veel snelheid. Ook moet er waardering worden uitgesproken voor de mentale weerbaarheid van de selectie", zegt Génésio na de 4-2 zege op Dijon, waarin Memphis Depay een assist leverde. "De spelers waren gretig en zijn er daarom in geslaagd om te winnen. We maakten mooie doelpunten, met flitsen aanvalsspel. Op aanvallend vlak zijn we echt een goed team en de spelers hebben bovendien karakter."

"We moeten deze lijn doortrekken en zo veel mogelijk overwinning achter elkaar boeken. Wat betreft komende donderdag: voor het Europa League-duel kunnen jullie een aantal veranderingen in de opstelling verwachten", besluit Génésio.

Memphis Depay is donderdag tegen AZ niet inzetbaar bij Lyon, omdat hij bij Manchester United al in actie kwam in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen