Kramer traint weer na disciplinaire straf bij Feyenoord

20 februari 2017, 13:24

Michiel Kramer heeft zijn gezicht weer laten zien op het trainingscomplex van Feyenoord. De disciplinaire straf die de spits opgelegd kreeg wegens het overslaan van een training is voorbij. Samen met Tonny Vilhena, Terence Kongolo en keeper Pär Hansson ging Kramer buiten op het veld van Varkenoord aan de slag.

Kramer werd een week uit de selectie gezet, nadat hij besloot niet op te komen dagen bij de training omdat Dirk Kuyt vrijaf had gekregen. 'Ik heb Kramer duidelijk gemaakt dat het niet kan wat hij heeft gedaan', sprak coach Giovanni van Bronckhorst over de situatie. Kramer miste door de straf het duel met zijn oude club ADO Den Haag, dat zondag met 0-1 gewonnen werd door een goal van Karim El Ahmadi.

Feyenoord gaat zich nu klaarstomen voor de kraker tegen PSV van komende zondag. Tonny Vilhena werd met het oog op deze topper gespaard tegen ADO. Terence Kongolo bleef in Den Haag wegens fysieke klachten aan de kant, maar lijkt het treffen met PSV wel weer te halen. Dat zou weer ten koste gaan van Miquel Nelom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen