Atlético beslist op wedstrijddag over meespelen Oblak

20 februari 2017, 20:53

Atlético Madrid zit met een vraagteken voor de eerste ontmoeting met Bayer Leverkusen bij de laatste zestien van de Champions League. De Spaanse club beslist pas dinsdag, op de wedstrijddag, of keeper Jan Oblak kan meedoen in de BayArena van Leverkusen.

"Morgen zullen we zien of Jan Oblak fit genoeg is om te starten", zei Diego Simeone, de trainer van Atlético Madrid, maandag op de persconferentie. "We gaan hem bekijken op de training en nemen daarna een beslissing." Oblak raakte medio december vorig jaar in het duel met Villarreal geblesseerd aan zijn schouder en kwam nadien niet meer in actie. Bij afwezigheid van de Sloveen verdedigt Miguel Ángel Moyà het doel van Atlético.

Simeone vreest vooral de aanval van Leverkusen. "Het is een heel sterke ploeg", stelde de Argentijnse oefenmeester, "vooral op de vleugels, met Karim Bellarabi en Kai Havertz. In de spits staat de in vorm verkerende Javier 'Chicharito' Hernández. We zullen zien hoe ze morgen gaan spelen, maar ze gaan proberen het ons zo moeilijk mogelijk te maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen