Jardim: "We kunnen nog steeds mee op topniveau"

21 februari 2017, 00:31

Volgens AS Monaco-coach Leonardo Jardim heeft zijn elftal het goed gedaan door voor de tweede keer in drie seizoenen tijd de laatste zestien in de Champions League te halen. Dinsdag hebben de Monegasken hun eerste ontmoeting met Manchester City in de achtste finales van het miljoenenbal.

In het seizoen 2014/2015 plaatste Monaco zich ook voor de knock-outfase en toen stuntte het bij de laatste zestien met de uitschakeling van Arsenal. "Over de laatste drie seizoenen hebben we veel spelers veranderd, maar we staan weer bij de laatste zestien. Dat is geweldig, want het laat zien dat we met alle veranderingen nog steeds mee kunnen op het hoogste niveau", aldus Jardim op de persconferentie. "Van het team dat twee jaar geleden won van Arsenal zijn nog maar twee of drie spelers over. We zijn nu bezig met een project waarin jonge spelers zichzelf bewijzen."

Dinsdag mogen ze dat doen tegen Manchester City. Jardim wil de kapitaalkrachtige club uit Engeland onder druk zetten. "Ze zijn sterk in de tegenaanval. Op het moment dat zij in de aanval zijn, hebben ze vijf aanvallers", stelt Jardim. "Defensief zijn ze ook goed, maar we moeten het hen moeilijk maken en onder druk zetten. We hebben hun laatste vijf of zes wedstrijden bekeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen