Jong PSV verslaat NAC Breda, Locadia doet uur mee

20 februari 2017, 21:56

Jürgen Locadia heeft zijn rentree gemaakt. De aanvaller, die ruim vijf maanden aan de kant stond met blessureleed, deed maandag een uur mee bij Jong PSV in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda in de Jupiler League. Deze won de Eindhovense beloftenploeg met 2-0.

Locadia speelde dit seizoen pas vier eredivisieduels voor PSV. Eind augustus liep hij een liesblessure op, aan het einde van de herstelperiode daarvan kreeg hij last van zijn knie. Maandag had hij tegen NAC in het Jan Louwers Stadion een basisplaats. In de zestigste minuut haalde coach Pascal Jansen de aanvaller naar de kant.

De eindstand van 2-0 was toen al bereikt. Albert Gudmundsson maakte beide doelpunten voor Jong PSV. In de 22ste minuut werd een schot van de IJslander nog aangeraakt door een NAC-speler, waardoor de bal in het doel vloog. NAC-keeper Jorn Brondeel had eerder in de aanval nog gered op een inzet van Locadia. Gudmundsson stiftte het leder in de 58ste minuut over Brondeel en zorgde daarmee voor de 2-0. NAC kreeg voldoende kansen om zelf ook te scoren, maar de bezoekers faalden in de afwerking.

Met 46 punten uit 26 wedstrijden staat Jong PSV op de vijfde plaats in de Jupiler League. NAC bezet met vijf punten minder plek acht en is door het verlies in Eindhoven uitgeschakeld voor de derde periodetitel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen