Feyenoord-huurling slaat ruit in bij Willem II; gesprek volgt

21 februari 2017, 11:57

Jari Schuurman kon het maandagavond niet verkroppen dat hij tijdens de uitwedstrijd van Jong Willem II tegen Jong FC Dordrecht (1-1) gewisseld werd in de zeventigste minuut. Toen de huurling van Feyenoord de kleedkamer opzocht, sloeg hij uit frustratie een ruit in. Willem II gaat woensdag met de aanvallende middenvelder praten, zo bevestigt Willem II tegenover FCUpdate.nl.

De spelers en staf van de club uit Tilburg zijn op deze dinsdag vrij, waardoor het gesprek tussen de technische leiding en Schuurman doorgeschoven is naar een dag later. Naar aanleiding van het onderhoud gaan de Tricolores vervolgens kijken of er een sanctie zal volgen voor de huurling van Feyenoord.

De 19-jarige Schuurman werd afgelopen zomer bij Willem II gestald om vlieguren te maken, maar komt nog niet veel aan spelen toe in Tilburg. Verspreid over zes duels (twee basisplaatsen) kwam de offensief ingestelde middenvelder dit seizoen pas 233 minuten in actie in de Eredivisie voor de ploeg van coach Erwin van de Looi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen