Gerbrands over kraker: "Wordt een bepalende wedstrijd"

21 februari 2017, 12:11

Toon Gerbrands kijkt uit naar komende zondag, als Feyenoord en PSV de degens kruisen in De Kuip. De algemeen directeur van de nummer drie uit Eindhoven beseft dat zijn club zich absoluut geen misstap kan veroorloven.

Via de officiële kanalen van PSV blikt Gerbrands vooruit. "Het moge duidelijk zijn dat PSV bij een nederlaag elf punten achter komt te staan en dat Feyenoord dan zal zeggen dat het PSV kwijt is", zegt hij over de druk die op de schouders van het elftal van coach Phillip Cocu rust. "Op het moment dat PSV wint, gaat de strijd echter volledig open. Dan komt Ajax in de buurt van PSV en blijven wij in de achtervolging van Ajax. Het is een vrij bepalende wedstrijd voor het verloop van deze competitie", weet Gerbrands.

De PSV-directeur vindt het ronduit opvallend dat de huidige en traditionele top-drie van Nederland nog alle zes wedstrijden in 2017 gewonnen heeft. "Het zal later als een unieke serie worden gezien in het Nederlands voetbal. De recordboeken gaan over een tijdje open, omdat de ploegen zo veel winnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen