Sevilla wil contract van succesvolle Sampaoli verlengen

21 februari 2017, 13:22

Jorge Sampaoli is pas sinds het begin van dit seizoen in dienst bij Sevilla. Toch wil de club uit Andalusië het contract van de trainer nu al openbreken en de samenwerking met een jaar verlengen tot en met de zomer van 2019.

Sevilla doet het uitstekend onder de Argentijnse manager. De club overleefde voor het eerst in zeven jaar de groepsfase van de Champions League en staat derde in de Primera División op twee punten van nummer twee Barcelona. Bij de Catalanen rommelt het de laatste tijd en dus wordt Sampaoli al gelinkt aan een vertrek naar Camp Nou. Voorzitter José Castro Carmona wil een vertrek uiteraard voorkomen.

"Sampaoli is blij hier en het belangrijk voor ons om die blijdschap te verlengen. We hebben daarom hem een bod gedaan voor een eenjarige contractverlenging", vertelt Carmona tegenover Cadena Ser. "We hopen dat hij uiteindelijk nog veel langere mag blijven."

"Tot dusver is Sampaoli een geweldige keuze gebleken", vervolgt Carmona. "We zijn extreem blij met hem en ons seizoen. Hij is ons juist dankbaar dat wij hem als eerste Europese club het vertrouwen hebben gegeven. Met twee tevreden partijen is het makkelijk om tot een akkoord te komen."

Het seizoen van Sevilla wordt woensdagavond voortgezet. Dan staat de ploeg in de achtste finale van de Champions League en ontvangt het de regerend Engels kampioen Leicester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen