Midweeks duel voor Real Madrid: "Ronaldo gaat spelen"

21 februari 2017, 16:20

Dinsdag- en woensdagavond staan er uiteraard Champions League-wedstrijden op het menu, maar niet voor Real Madrid. De ploeg die vorige week van Napoli won in het miljoenenbal speelt woensdagavond namelijk een inhaalduel met Valencia in de competitie. Trainer Zinedine Zidane is niet van plan om Cristiano Ronaldo rust te geven, zo zei hij op de persconferentie.

Vanwege deelname aan de Wereldbeker voor clubs in december heeft Real twee duels minder gespeeld dan de overige ploegen in La Liga. Desondanks heeft het een voorsprong van één punt op FC Barcelona. "We spelen tegen een goed team in een lastig stadion", zei Zidane in zijn vooruitblik op het duel van woensdag. "Valencia heeft het lastig gehad, maar begint op te krabbelen. Deze competitie is lastig, dus we nemen het zeer serieus. Dat we nu bovenaan staan, zegt nog niet veel. Het is pas februari", aldus Zidane, die niet vindt dat Barcelona in een crisis zit.

De Franse coach is niet van plan om Ronaldo morgen rust te geven. "Hij gaat zeker spelen", aldus Zidane. "Natuurlijk gaat hij zijn rustmomenten nog krijgen, maar hij voelt zich nu goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen