Situatie Shaw bij United niet rooskleurig, kansen voor Blind

21 februari 2017, 21:40

Als groot talent werd Luke Shaw in 2014 door Manchester United van Southampton overgenomen, maar de linksachter heeft nog moeite om zijn draai te vinden op Old Trafford. Onder José Mourinho is de verdediger nu zelfs zijn plek in de wedstrijdselectie kwijtgeraakt, geeft de Portugees aan.

De coach heeft bevestigd dat de jonge Engelsman ontbreekt in de selectie voor het uitduel met Saint-Etienne van woensdag in de Europa League. United verdedigt in Frankrijk een 3-0 voorsprong. "Dit omdat ik de voorkeur geef aan Daley Blind, Marcos Rojo en Matteo Darmian op die positie", zei hij. "Zij vullen die positie in op de manier die ik graag zie. Luke moet hard werken en beter worden om zijn kans af te dwingen."

Mourinho vindt dat Shaw het talent wel heeft om een steunpilaar te worden bij United. "Hij heeft veel kwaliteiten en heeft de potentie. Maar hij moet het op het veld laten zien. Hij zal hard moeten werken en kan Henrikh Mkhitaryan als voorbeeld nemen", aldus Mourinho over de Armeen, die zich gedurende het seizoen in de basis knokte bij de Engelse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen